Sovelluksen päivityksen asetusten muuttaminen

Sovelluksen päivityksen asetusten muuttaminen:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta pääikkunan alaosassa olevaa Asetukset-painike-painiketta.

Tämä avaa Asetukset-ikkunan.

3. Valitse Suorituskykyasetukset-osio.
  4. Napsauta Sovellusten päivitys -painiketta.

Tämä avaa Sovellusten päivityksen asetukset-ikkunan.

5. Jos et halua Kaspersky-sovelluksen lataavan ja asentavan automaattisesti sovelluspäivityksiä, jotka eivät edellytä uusien käyttöoikeussopimusten hyväksymistä, poista Lataa ja asenna päivitykset automaattisesti, jos ne eivät edellytä uuden käyttöoikeussopimuksen hyväksymistä -valintaruudun valinta.

Valinta on oletuksena valittuna.

6. Valitse Hae sovelluspäivityksiä -osiossa, mitkä sovelluspäivitykset Kaspersky-sovellus lataa ja asentaa:
    • Valitse Tärkeät päivitykset, jotka parantavat tietokoneen tietoturvaa, jos haluat, että Kaspersky-sovellus asentaa vain tärkeät päivitykset, jotka korjaavat ohjelmiston heikkouksia ja tietokoneesi tietoturvaa.
    • Valitse Kaikki tunnettujen sovellusten päivitykset, jos haluat, että Kaspersky-sovellus asentaa kaikki ohjelmistopäivitykset.